Sparnord.dk bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.   Luk   |   Læs mere.

Luk 
96344000
Debito Grafik Til Sparnorddk Landingpage

Debito lancerer fremtidens inkasso

Ved at give virksomheder en økonomisk og enkel løsning til at inddrive ubetalte regnin-ger er den aalborgensiske startup Debito godt i gang med at skabe et nyt marked for inkassosager. Det får nu Spar Nord til at investere et millionbeløb i den lovende løsning.

Med en enkel og digital platform gør Debito det muligt at oprette en inkassosag på få minutter, der i udgangspunktet er omkostningsfri at køre, men når inddrivelsen lykkes, udløser et honorar til Debito. Tjenesten er særlig attraktiv for virksomheder med mindre sager, der mangler en økonomisk løsning til at inddrive ubetalte regninger, og det skal nu komme flere af Spar Nords kunder til gavn, fortæller direktør for Kommunikation og Forretningsudvikling i Spar Nord Ole Madsen:

- Vi har at gøre med en startup, der har bevist et reelt potentiale i markedet. Derfor er vi også overbeviste om, at vi i samarbejde med Debito kan gøre det til en løsning, som rigtig mange af Spar Nords erhvervskunder og andre SMV'er vil sætte pris på.

Markedet for udbetalte fakturaer vurderes alene i Danmark at løbe op i 30 milliarder kroner årligt, men ifølge Ole Madsen er Debitos vækstpotentiale ikke begrænset til Danmark, og planen er derfor, at løsningen og forretningsmodellen også skal afprøves uden for landets grænser.

Handling bag planerne
I forlængelse af Spar Nords investering kan Debitos to stiftere Morten Holst Henriksen og Christoffer Baadsgaard nu fortsætte udviklingen af deres inkassoplatform og sætte handling bag planerne om at udbrede løsningen i både Danmark og udlandet.

- Vi har at gøre med et produkt, der relativt let lader sig skalere, så via samarbejdet med Spar Nord er vi i fuld gang med at afsøge mulighederne for samarbejde om udbredelse af løsningen i blandt andet Norge, Sverige, Tyskland og England, fortæller administrerende direktør i Debito Christoffer Baadsgaard og fortsætter:

- Samtidig arbejder vi også på en række muligheder for at gøre løsningen endnu mere tilgængelig - eksempelvis ved integration til netbank, lyder det afsluttende.

Inkasso gjort enkelt
Hos Debito er ambitionen at ændre industrien ved at tilbyde en effektiv og gennemskuelig inkassoløsning, hvor virksomheder nemt kan uploade deres ubetalte fakturaer online og derefter overlade selve inddrivelsen til Debito. Løsningen har vist sig at have et stort potentiale, og allerede nu har Debito inddrevet knap 20 millioner kroner på vegne af sine kunder - svarende til en succesrate på 86 procent.

Læs mere om Debito her.

seperator