Tilmeld dig Spar Nords
nyhedsbreve

Hvad end du er aktionær, kunde eller bare har en interesse i finansielle nyheder, investering og nemme guides, så er der et nyhedsbrev for dig. 

Vi forsøger at kommunikere uformelt og relevant - så selv de sværeste begreber og gængse bankprodukter pludselig bliver interessante og vedrørende.

’Spar Nord Nyt’ er navnet på vores overordnede nyhedsbrev. Et nyhedsbrev til dig, der drømmer om at blive klogere på alt lige fra privatøkonomi, aktier og investering, digitale betalingsprodukter samt meget meget mere.

Er du særligt interesseret i makroøkonomi, aktier, virksomhedsobligationer eller investeringsstrategi så kan du samtidig tilmelde dig vores publikationer og modtage vores investeringsanbefalinger direkte i indbakken.   

Vi glæder os til at kunne holde dig opdateret på nyheder, kampagner og konkurrencer.

Velkommen til!

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Vælg de nyhedsbreve, du ønsker at modtage

Spar Nord Nyt

Bliv klogere på alt lige fra privatøkonomi, aktier og investering, digitale betalingsløsninger samt meget mere. Bliver udsendt cirka to gange om måneden.

Investeringsstrategi

Følg vores forventninger til den overordnede udvikling på aktie- og obligationsmarkederne og få vores løbende anbefaling til aktivallokering. Bliver udsendt cirka en gang i kvartalet.

Ugescenario

Bliv opdateret på de vigtigste nøgletal og begivenheder for den kommende uge indenfor både dansk og international økonomi. Vi giver samtidig en dybdegående analyse af de tre nøgletal, som vi forventer, der får størst markedseffekt. Bliver udsendt hver fredag.

Aktie Nyt

Med "Aktie Nyt" holdes du opdateret på emnerne Lange Danske Aktiefavoritter (udgangspunkt for en porteføljesammensætning), Spar Nord Fokusportefølje (international pendant til den danske aktieudvælgelse) eller købsanbefalinger på enkeltaktier med Spar Nord Top Picks. Bliver udsendt cirka tre gange om måneden.

Kredithjørnet

Her sætter vi fokus på det europæiske marked for virksomhedsobligationer. Vi inkluderer oversigter med udvalgte virksomhedsobligationer, nøgletal, kommentarer på væsentlige forhold og meget andet. Bliver udsendt en gang om ugen.

Med din tilmelding giver du samtykke til at modtage nyheder, informationer om Spar Nords produkter og services samt markedsføring og konkurrencer via e-mail. Vi bestræber os på at sende et til to nyhedsbreve pr. måned. Du kan til enhver tid afmelde dig via nyhedsbrevet. Spar Nord må fremover benytte dette samtykke til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke eller data, hvis der kommer andre finansielle produkter/tjenesteydelser, samarbejdspartnere eller måder at kommunikere på. Dine oplysninger behandles fortroligt og vil kun blive anvendt i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Du kan læse meget mere om Spar Nords privatlivspolitik her.