Sådan oplever 57-årige Poul dét at være Private Banking-kunde i Spar Nord Holbæk

Tryghed, frihed og ro i maven. Sådan beskriver Poul Steiness fra Holbæk sin oplevelse af at overlade ansvaret for sin formueoptimering til Spar Nord. Læs om hans oplevelse af at være Private Banking-kunde i Spar Nord her.

Uoverskueligt, tidskrævende og ikke umagen værd. Det er tre myter om formueoptimering, der kan aflives ifølge 57-årige Poul Steiness efter, at han har afholdt møde med sin Private Banking-rådgiver i Spar Nord.

”Det giver en enorm tryghed, at vi ved, at alle beslutninger er baseret på et kvalificeret grundlag,” fortæller Poul Steiness og fortsætter:

”Dét at få hjælp til at kortlægge de behov og forventninger vi har til fremtiden – både hvad angår fremtiden investeringsmæssigt og alderdomsmæssigt, har skabt en ro hos os begge”.

Åbnet for helt nye vinkler af formueoptimering

Poul og hans hustru har i en lang årrække selv stået for at optimere deres formue. Det har de gjort meget konservativt og på den traditionelle måde:

”Vi har haft en meget konservativ tilgang til investeringer, og har primært haft fokus på at investere i mursten. Private Banking-rådgivningen har åbnet op for helt nye vinkler af, hvordan vi kan optimere vores formue. Vi har blandt andet indset, at vi skal være mere likvid i vores investeringer, og ikke kun fokusere på de langsigtede investeringer”, siger Poul Steiness.

Med udgangspunkt i Poul og hans hustrus økonomiske situation hjælper deres Private Banking-rådgiver med at strukturere den og skabe rum til deres visioner både nu og i fremtiden. Rådgivningen er med andre ord skræddersyet deres mål – og netop det passer dem særdeles godt.

 

"At være Private Banking-kunde har betydet meget for at få vendt den samlede økonomi og få skabt et overblik. Samtidig er det rart at have en personlig sparringspartner, som kan give indspark til optimering af vores økonomi"

Poul Steiness
Private Banking-kunde

 

Poul uddyber: ”Vi har fx fået rigtig gode input til, hvordan vi kan designe en pensionsordning med livsvarig udbetaling målrettet vores økonomiske behov for fremtiden, og hvilke tiltag vi kan gøre for at opnå nogle skattemæssige fordele”.

For Poul og hans hustru har dét at være Private Banking-kunde i Spar Nord givet dem et både mentalt og økonomisk råderum - og det frigiver tid til de ting, der giver mest værdi for dem:

”At Spar Nord optimerer vores formue, skaber nyt overskud til os. Ikke kun økonomisk, men også i form af den tid vi sparer og den ro, der følger med et komplet økonomisk overblik,” fortæller Poul Steiness, der ikke er i tvivl om, at han vil anbefale Private Banking i Spar Nord til alle, der har mulighed for det.

Publiceret d.
29. oktober 2020

Vil du også være Private Banking-kunde i Spar Nord?

Ønsker du at høre mere om, hvad Spar Nord kan tilbyde dig som Private Banking-kunde? Så kontakt os.