Et perfekt match: Sådan oplever Susanne dét at være Private Banking-kunde i Spar Nord

Tidskrævende, uoverskueligt og ikke umagen værd. Det er tre myter om formueoptimering, som kan aflives ifølge 63-årige Susanne Frederiksen fra Roskilde. Hun har nemlig overladt besværet til sin Private Banking-rådgiver i Spar Nord, som sætter en ære i at pleje og optimere hendes formue gennem kompetent og tryg rådgivning.

”I Spar Nord er vi ikke bare et nummer i rækken. De sætter sig grundigt ind i vores situation, er altid til rådighed og forklarer os alt på en let forståelig måde”

Sådan beskriver Susanne Frederiksen sin oplevelse af at være Private Banking-kunde i Spar Nord, hvor hun har tilknyttet sin egen Private Banking-rådgiver.

Efter, at Susanne solgte sine Matasbutikker for 5 år siden, ønskede hun og hendes mand at få nye øjne på deres økonomi. De tænkte derfor, at det var på tide med et bankskifte – og her faldt valget i første omgang helt tilfældigt på Spar Nord. Og netop den beslutning har de ikke fortrudt én eneste gang:

Vi føler os virkelig heldige. Vores rådgiver er helt eminent. Med vores personlige Private Banking-rådgiver har vi altid én at delegere til og én at kunne spare med

Susanne Frederiksen
Private Banking-kunde

Holistisk formueplanlægning

Med udgangspunkt i parrets samlede formue, og hvad de ønsker at opnå, udvikler de sammen med deres rådgiver en formuestrategi ud fra, hvordan de ønsker at leve deres liv både i dag og i fremtiden:

”Formuestrategien er fuldstændig tilpasset vores behov. Vores rådgiver kommer med et forslag til en plan, og så vender vi den efterfølgende til vores årlige møde. Det er tydeligt at mærke, at vores rådgiver har helt styr på det og sætter en ære i at pleje og optimere vores formue. Og netop den slags rådgivning smitter af på os. Vi er helt trygge, og går altid derfra med ro i maven,” fortæller Susanne Frederiksen.

Sikkerhed og frihed

For Susanne og hendes mand har dét at være Private Banking-kunde i Spar Nord givet dem et både mentalt og økonomisk råderum. Deres rådgiver tager sig af helheden af deres økonomi, og det frigiver tid til de ting, der er vigtigst for dem: Familie, bueskydning og rejser.

”De klarer alt. Vi behøver ikke at spekulere over økonomien. Vi ved, at den er i trygge hænder, og det gør, at vi med ro i maven kan koncentrere os om det, der skaber mest værdi for os,” fortæller Susanne Frederiksen og fastslår samtidig:

”Jeg vil anbefale Private Banking i Spar Nord til alle, der har mulighed for det. Der bliver virkelig taget hånd om en, og man bliver guidet hele vejen igennem”.

Publiceret d.
29. oktober 2020

Vil du også være Private Banking-kunde i Spar Nord?

Ønsker du at høre mere om, hvad Spar Nord kan tilbyde dig som Private Banking-kunde? Så kontakt os.