Drømmer du om at kaste dig ud i investeringer?

Du behøver hverken være millionær eller ekspert for at komme i gang. Til gengæld er det en god idé at komme i gang så tidligt som muligt. På den måde giver du dine investeringer bedre tid til at vokse sig store. Det handler om at lade dine penge arbejde for dig, så du senere i livet kan få glæde af et afkast. Mange tror, at man skal have mange penge for at kaste sig ind i investeringer. Men det er ikke tilfældet. Faktisk kan du komme i gang for blot 1.000 kr., hvis du vælger Darwin, der er vores app til de kunder, der ønsker at klare tingene selv og uden rådgivning.

Investering er forbundet med risiko!
Investering i værdipapirer indebærer en risiko. Værdien af investeringen kan både gå op og ned. Og den kan i princippet også falde til nul. Det er vigtigt, at du gør dig tanker omkring din tidshorisont, samt hvilken risiko du er villig til at løbe, inden du investerer.  

Darwin: Investering uden rådgivning

Find ud af, hvor mange penge du kan og ønsker at sætte af til investering. 

Du kan vælge mellem fire investeringsprodukter, der har forskellige risiko- og afkastprofiler på baggrund af fordelingen mellem aktier og obligationer. Produkterne er kendetegnet ved at have forskellige risiko- og afkastprofiler på baggrund af fordelingen af aktier og obligationer. Sammensætningen har betydning, da indeks af aktier og obligationer typisk ikke følger den samme udvikling.

Sådan kommer du i gang:

  • Download Darwin-appen fra din App Store eller klik her.
  • Bestem selv det beløb, du vil investere. Kom i gang for bare 1.000 kr.
  • Vælg det investeringsprodukt, der bedst passer til dine behov og ønsker.
  • Følg løbende med i dine investeringer via app’en.
  • Hæv og sæt penge ind, når det passer dig.
  • Læs mere om Darwin her.

Til dig, der ønsker rådgivning

Ønsker du, at banken hjælper med at pleje din investering, så skal du kontakte din rådgiver, som vil give dig et overblik over dine muligheder. Når du lader os varetage dine investeringer, er der tale om det, vi kalder fuldmagtsprodukter. Det betyder, at du giver os fuldmagt til at foretage investeringer på dine vegne.

Inden vi begynder at investere for dig, kortlægger vi sammen din risikoprofil, tidshorisont og ønsker til grønne og bæredygtige investeringer. På den måde sikrer vi, at din investering er balanceret i forhold til netop dine behov og krav.

I modsætning til Darwin kræver investering via bankens fuldmagtsprodukt, at du er klar til at investere minimum 100.000 kr.

Kontakt os for at høre mere om dine investeringsmuligheder