Carsten og Lone: Derfor er vi Private Banking-kunder i Spar Nord Næstved 

At optimere sin formue kan være uoverskueligt, tidskrævende og besværligt. Det er dog ikke tilfældet for Carsten og Lone fra Haslev, der i en lang årrække har haft tilknyttet en personlig Private Banking-rådgiver, som hjælper dem med at udfolde deres formues fulde potentiale – både på kort og lang sigt.

Komplet økonomisk overblik, konkret formueplan og klare perspektiver på formuen.  

Der er mange fordele ved at være Private Banking-kunde i Spar Nord. I hvert fald hvis man spørger 64-årige Carsten og 62-årige Lone Johansen fra Haslev. De har været Private Banking-kunde siden konceptet blev introduceret for flere år siden – og det er med god grund:

”Vi er og har altid været utrolig glade for at være en del af konceptet. Vi har en god og kompetent rådgiver, der sætter sig grundigt ind i vores situation, som altid er til rådighed og forklarer alt på en letforståelig måde,” fortæller Carsten Johansen og fortsætter:

”Det giver en enorm ro i maven, at vi har en professionel ind over vores formue, og at vi har en personlig sparringspartner, som kan give indspark til, hvordan vi kan optimere vores økonomi”.

Rådgivningen er skræddersyet parrets mål

Med udgangspunkt i Carsten og Lones samlede formue hjælper deres Private Banking-rådgiver med at strukturere den og skabe rum til deres visioner både nu og i fremtiden. Rådgivningen er med andre ord skræddersyet parrets mål – og netop det passer dem særdeles godt:

”Formuestrategien er fuldstændig tilpasset vores ønsker og behov. Vores rådgiver kommer med et forslag til en plan baseret på vores situation, som vi efterfølgende vender på et møde. Han hjælper os således til at tage de rigtige beslutninger baseret på et trygt og kvalificeret grundlag,” fortæller Carsten og uddyber:

”Vi har blandt andet fået rigtig gode input til, hvordan vi skal investere vores frie midler, hvordan vi skal bruge vores pensionsopsparinger samt hvilke tiltag vi kan lave for at opnå nogle skattemæssige fordele”.

Nærhedsgraden er imponerende

Med en travl hverdag, er det for Carsten og Lone vigtigt, at der er sikkerhed i deres bagland. Og netop den følelse har de som Private Banking-kunde i Spar Nord med en tilknyttet Private Banking-rådgiver, der kender deres ønsker og behov lidt bedre end de fleste:

”Selvom vi ikke kender vores Private Banking-rådgiver, giver han udtryk for, at vi kender ham personligt. Samtaleemnerne til møderne er ikke kun i relation til investeringer og Private Banking-rådgivning, men har også et privat anliggende. Det gør, at vi har tillid til ham, og at han kender os på flere planer”, fortæller Carsten Johansen.

- Vi værdsætter virkelig den nærhed og det engagement, vi møder i Spar Nord. Vi er ikke i tvivl om, at de vil os og vores formue det bedste.


Carsten Johansen
Private Banking-kunde i Spar Nord Næstved

Parret har i gennemsnit to årlige møder med deres Private Banking-rådgiver. Til møderne deltager deres bankrådgiver også, så hun altid er opdateret på Carsten og Lones situation. Til bankmøderne behøver de derfor ikke at referere, hvad de har aftalt med deres Private Banking-rådgiver, og hvad der foregår i deres liv nu og da. Netop det engagement og den nærhed fra både deres Private Banking-rådgiver og bankrådgiver passer parret rigtig godt:

”Vi værdsætter virkelig den nærhed og det engagement, vi møder i Spar Nord. Vi er ikke i tvivl om, at de vil os og vores formue det bedste,” fortæller Carsten og fastslår samtidig:

”Har man midlerne til at blive Private Banking-kunde, kan jeg kun anbefale, at man siger ja til at blive det i Spar Nord. Udover, at man får en tæt relation til sin Private Banking-rådgiver, får man også en række attraktive fordele. Dem har vi i hvert fald stor glæde af”.

Publiceret d.
18. november 2020

Vil du også være Private Banking-kunde i Spar Nord?

Ønsker du at høre mere om, hvad Spar Nord kan tilbyde dig som Private Banking-kunde? Så kontakt os.