Bjarne om at blive Private Banking-kunde: ”Det var en lettelse for mig”

Komplet økonomisk overblik, konkret formueplan og klare perspektiver på formuen overbeviste 69-årige Bjarne Thomsen fra Nærum om at blive Private Banking-kunde i Spar Nord Lyngby. Her fortæller han om det at være Private Banking-kunde.

”Det var en stor lettelse, da jeg blev Private Banking-kunde i Spar Nord. Jeg får nu hjælp til at få skabt et komplet overblik over min formue, hvor jeg i et tæt samarbejde med min formuerådgiver lægger en personlig formueplan.”

Sådan beskriver Bjarne Thomsen sin oplevelse af at være Private Banking-kunde i Spar Nord Lyngby.

- At Spar Nord optimerer min formue, skaber nyt overskud til mig. Ikke kun økonomisk, men også i form af den tid jeg sparer og den ro, der følger med et komplet økonomisk overblik. Jeg er blevet så aflastet, at jeg nu kan slappe af og gøre de ting, der gør mig glad, hvor ture på mine motorcykler er en af de ting.

Bjarne Thomsen
Private Banking-kunde i Spar Nord Lyngby

Bjarne og hans hustru har gennem tiden selv styret deres formue, hvor Bjarne nu har indset, at han vil bruge sin dyrebare tid på andre ting, og valgte derfor at ’parkere’ sin formueforvaltning i Spar Nord:

”Det har betydet meget for mig at få en kvalificeret aflastning. Jeg behøver ikke længere at bruge min kvalitetstid på at overvåge udviklingen på aktiemarkedet. Jeg ved, at min formuerådgiver følger udviklingen for hurtigt at kunne reagere, hvis noget skulle havde indflydelse på min formue,” fortæller Bjarne Thomsen og uddyber:

”Før brugte jeg meget af min tid på at følge med i udviklingen, hvor jeg nu bruger under 10 %. Og min involvering er fortrinsvis, når jeg har møder med min rådgiver. Det giver en enorm tryghed i forhold til min samlede formue samtidig med, at jeg har fået betydeligt mere frihed.”

Rådgivningen er tilpasset Bjarnes visioner

Bjarnes personlige formueplan handler om formuen, og hvad han vil med den. Rådgivningen tager derfor udgangspunkt i Bjarnes visioner og behov samtidig med, at hans formuerådgiver udfordrer og imødekommer ham med holdbare helhedsløsninger på et trygt og kvalificeret grundlag.

”Det er betryggende at have en professionel personlig sparringspartner, som kan give indspark til, hvordan jeg kan optimere min økonomi,” fortæller Bjarne Thomsen.

Da både livsstil og økonomiske muligheder ændrer sig over tid, er en formueplan ikke statisk. Formueplanen afspejler alene Bjarnes ønsker og behov, som hans verden ser ud i dag, hvorfor ændringer i privat- og arbejdslivet kan betyde, at der skal nye tiltag ind i formueplanen. Bjarne får derfor løbende sparring – og det passer ham særdeles godt:

”Jeg taler med min rådgiver mindst fire gange om året. Har jeg noget, jeg vil dele med ham, er han altid til rådighed. Samtidig ringer han også altid til mig, hvis der er noget, jeg bør vide. Det er den dynamik, jeg har efterspurgt, fortæller Bjarne Thomsen.

Overskud – både økonomisk og mentalt

For Bjarne har det at være Private Banking-kunde i Spar Nord givet ham et både mentalt og økonomisk råderum. Bjarnes rådgiver tager sig af helheden af hans økonomi, og det frigiver tid til de ting, der er vigtigst for ham: Familie, venner og ture på sine motorcykler. 

”At Spar Nord optimerer min formue, skaber nyt overskud til mig. Ikke kun økonomisk, men også i form af den tid jeg sparer og den ro, der følger med et komplet økonomisk overblik,” fortæller Bjarne Thomsen og fortsætter:

”Jeg er blevet så aflastet, at jeg nu kan slappe af og gøre de ting, der gør mig glad, hvor ture på mine motorcykler er en af de ting,” afslutter Bjarne Thomsen. 

Publiceret d.
23. november 2020

Vil du også være Private Banking-kunde i Spar Nord?

Ønsker du at høre mere om, hvad Spar Nord kan tilbyde dig som Private Banking-kunde? Så kontakt os.