Allan har en investeringsrådgiver: ”Det er en kæmpe lettelse at få specialiseret sparring”

At investere behøver hverken være uoverskueligt eller tidskrævende. Det har Allan Christian Jensen erfaret efter, at han har fået tilknyttet en investeringsrådgiver, der tager aktiv del i hans investeringer.

”Det er en kæmpe lettelse at få en sparringspartner, der er specialiseret præcis inden for investeringsfeltet. Jeg må sgu indrømme, at det er ægte sparring.”

Sådan beskriver Allan Christian Jensen det at være tilknyttet en investeringsrådgiver i Spar Nord.

Allan har af flere omgange været bosat i udlandet og bor på nuværende tidspunkt i Tyskland. At bo i udlandet har gennem tiden skabt nogle komplikationer med at få pengestrømmen til at hænge sammen – og her har Allans investeringsrådgiver i Spar Nord været en stor hjælp:

”Før stod jeg delvist for mine investeringer selv, hvor jeg gennem tiden har taget nogle fejlbeslutninger, da jeg ikke kunne gennemskue de tyske skattemyndigheder. Nu får jeg faglig sparring på alt,” fortæller Allan Christian Jensen og fortsætter:

”Jeg har voldsomt meget at se til arbejdsmæssigt og har ikke tiden til at passe og pleje mine investeringer. Det er derfor en kæmpe lettelse at blive aflastet samtidig med, at jeg ved, at min investeringsrådgiver konstant følger udviklingen i aktiemarkedet for hurtigt at kunne reagere, hvis noget har indflydelse på mine investeringer. Netop den tryghed gør, at jeg kan sænke skuldrene og fokusere på de ting, der giver mig energi.”

Skræddersyet investeringsstrategi

Med afsæt i Allans ønsker og behov har hans investeringsrådgiver fokus på at finde den rette balance mellem fremtidsønsker, fornuft og frihed for på denne måde at sikre, at formueplejen og investeringsstrategien er i harmoni med Allans fremtidsplaner.

”Jeg har planer om at flytte til Danmark. Derfor har vi blandt andet lavet en plan for, hvornår jeg har brug for et cashflow, som jeg kan leve af,” fortæller Allan Christian Jensen.

Allan og hans investeringsrådgiver har månedlig kontakt, hvor de tilpasser porteføljen efter udviklingen på markedet. Samtidig giver den månedlige kontakt anledning til sparring, hvor Allan selv har stor mulighed for at få indflydelse på beslutningerne:

”Indflydelse er vigtigt mig, og det har jeg i Spar Nord. Jeg har stor indflydelse på, hvordan mine penge skal forvaltes. Her med stærke input fra min investeringsrådgiver, der hjælper mig til at tage de rigtige beslutninger baseret på et trygt og kvalificeret grundlag,” fortæller Allan Christian Jensen.

Tid til andre ting

For Allan har det at have tilknyttet en investeringsrådgiver givet ham et både mentalt og økonomisk råderum. Hans investeringsrådgiver styrer og overvåger hans investeringer, og det frigiver tid til de ting, der er vigtigst for ham.

”Efter jeg har fået tilknyttet en investeringsrådgiver, ved jeg, at mine investeringer er i trygge hænder, og det gør, at jeg med ro i maven kan koncentrere mig om det, der er vigtigst for mig. Samtidig er jeg blevet fri for den evige dårlige samvittighed over, at jeg burde gøre noget”, fortæller Allan Christian Jensen og fastslår:

”Jeg er sikker på, at der er rigtig mange, der kan få gavn af at få tilknyttet en investeringsrådgiver. Det har i hvert fald været en kæmpe hjælp for mig.”

Publiceret d.
1. december 2020

Vil du også have tilknyttet en investeringsrådgiver?

Ønsker du at høre mere om, hvad en investeringsrådgiver kan gøre for dig? Så kontakt os.