43-årige Rasmus er ny kunde i Spar Nord: Derfor valgte han at skifte til Spar Nord

Hurtig respons, helhedsorienteret rådgivning og fokus på det enkelte menneske overbeviste kan 43-årige Rasmus Revsbeck fra Støvring, lidt syd for Aalborg, om at blive kunde i Spar Nord. Her fortæller han om sine erfaringer med at skifte til Spar Nord.

Enkelt, simpelt og nemt. Sådan beskriver 43-årige Rasmus Revsbeck sit nylige bankskifte til Spar Nord. Faktisk krævede det ikke meget mere af ham end at tage stilling til det tilbud, hans nye rådgiver kom med. Derefter tog banken sig af alt det praktiske, og det er et serviceniveau, der passer rigtig godt til de forventninger, Rasmus Revsbeck har til sin bank.

”For mig er det sublim service, når min bank står til rådighed i det øjeblik, jeg henvender mig. I Spar Nord har jeg erfaret, at responsen er hurtig, og samtidig er rådgivningen både seriøs og personlig, og det har egentlig gjort det ret nemt at tage beslutningen, og derfor skiftede jeg,” siger han.

- I Spar Nord har jeg erfaret, at responsen er hurtig, og samtidig er rådgivningen både seriøs og personlig, og det har egentlig gjort det ret nemt at tage beslutningen, og derfor skiftede jeg.

Rasmus Revsbeck
Støvring

Baggrunden for at skifte bank var, at Rasmus Revsbeck havde haft nogle dårlige erfaringer med sin forhenværende bank gennem to et halvt år. Da han gik med tanker om at købe en bolig tættere på sin ekskone og sine to børn i Støvring, lidt syd for Aalborg, valgte han derfor at spørge en konkurrent.  

At hans valg lige faldt på Spar Nord udsprang sig bl.a. af ønsket om at være kunde i en lokal og personlig bank. Et ønske, der i den grad blev indfriet allerede ved hans første møde med Spar Nord.

”Til mødet oplevede jeg, at der blev set på, hvilken person jeg er, og hvilke behov jeg har. Jeg følte virkelig, at jeg blev lyttet til,” siger han.

Med helheden for øje

En anden fordel ved at være kunde i Spar Nord er ifølge Rasmus Revsbeck, at rådgivningen er meget helhedsorienteret. Især er Rasmus Revsbeck imponeret over, at hans nye rådgiver på eget initiativ fandt ud af, at hans pensioner var sat forkert op og faktisk ville ende med at udhule sig selv på sigt, hvis ikke de blev ændret. En service, der ifølge Rasmus Revsbeck gør, at man føler sig tryg som bankkunde.

”Det gør mig tryg, at de mennesker, der håndterer mine penge, har forstand på, hvad de taler om, og at de gør tingene i min interesse. Jeg ved da godt, at banken også skal leve, og at medarbejderne skal have løn, men hvis I tjener 1.000 kroner på at tjene 10.000 kroner til mig, så synes jeg, det er fint,” siger han.

Derudover hæfter Rasmus Revsbeck sig ved, at bankens respons stadig formår at være personlig, til trods for at han foretrækker at kommunikere med banken digitalt. Skriver han til sin rådgiver med en kompliceret henvendelse, oplever han f.eks. altid, at den bliver fulgt op med et forklarende opkald.

Endeligt oplever han generelt, at der er hurtig respons hver gang, han henvender sig til sin rådgiver – selv efter han er blevet kunde:

”Hvis jeg skriver til min rådgiver i weekenden, forventer jeg ikke at få et svar samme dag, men når jeg så alligevel får det på en søndag, så er jeg forud imponeret. Det er bare sådan noget, der gør, at jeg ikke har noget at klage over,” siger Rasmus Revsbeck.

 

Vidste du, at et bankskifte ikke kræver meget andet af dig end en række personlige oplysninger og din signatur? I artiklen nedenfor kan du se, hvor nemt det er at skifte til Spar Nord.

Publiceret:
21. december 2020

Overvejer du at skifte bank?

Ønsker du at høre mere om, hvor nemt det er at skifte til Spar Nord – og hvad vi kan tilbyde dig? Så kontakt os.

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes