Lad din formue vokse

Kontakt din rådgiver i Spar Nord, hvis du ønsker rådgivning, før du investerer. Med udgangspunkt i dine individuelle ønsker og behov finder I sammen ud af, i hvilken retning rådgivningen skal gå, og om bankens formuerådgivere, Private Banking-afdeling eller Handelsområdets specialister eventuelt skal inddrages.

Sådan kommer du i gang

Sådan kommer du i gang

Investering i samarbejde med Spar Nord er nemt og overskueligt. Se her hvordan du kommer i gang.

  1. Du starter din investering ved at kontakte din rådgiver i Spar Nord

  2. Din rådgiver og dig, lægger sammen strategien for din investering

  3. Rådgiveren sætter dig eventuelt i forbindelse med en af Spar Nords formuerådgivere eller obligations- og aktiespecialister

Start din investering her

Få rådgivning af førende specialister

Aktier og obligationer

Formuende eller særligt aktive kunder har mulighed for, at få rådgivning af Handelsområdets aktie- og obligationsspecialister.

Specialisterne har stor erfaring og høj kompetence bl.a. indenfor aktieområdet (særlig fokus på det danske-, øvrige nordiske- og tyske marked), markedet for virksomhedsobligationer (særlig fokus på det nordiske- og øvrige europæiske marked) og obligationsmarkedet (eksempelvis danske realkreditobligationer samt danske og udenlandske statsobligationer).

 

Valuta- og finansrådgivning

Erhvervskunder og investeringskunder kan få rådgivning af bankens specialister med stor erfaring indenfor valuta og derivatmarkedet.

Vi arbejder både med rådgivning vedrørende risikoafdækning af valutarisici og med optimering af investeringsmuligheder i valutamarkedet og har mulighed for at overvåge dine interesser 24 timer i døgnet. Vores Finansrådgivere arbejder med at afdække risici tilknyttet til virksomheders balancer og med udgangspunkt i en oversigt over fremtidigt cashflow og passivsammensætning.

Vejrudsigter for global økonomi og de finansielle markeder

Spar Nord udarbejder en række interessante publikationer vedrørende de finansielle markeder og den globale økonomi. Er du kunde i Spar Nord kan du få publikationerne leveret direkte i din indbakke ved at tilmelde dig vores nyhedsbreve via nedenstående link.

Tilmeld dig her

Når vi investerer sammen

Når du investerer i samarbejde med Spar Nord tilbyder vi en række services, der grundlæggende har til formål at give dig overblik og tryghed. Adgangen til disse services afhænger primært af, hvorvidt du benytter dig af vores investeringsrådgivning, eller om du investerer på egen hånd.

Læs mere

Brug for rådgivning?

Har du brug for et godt råd eller en hjælpende hånd? Så kontakt os.

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes