Publikationer

Vi udarbejder en række interessante publikationer vedrørende de finansielle markeder og den globale økonomi. Er du kunde i Spar Nord kan du få publikationerne leveret direkte i din indbakke ved at tilmelde dig vores nyhedsbreve via nedenstående link.

Læs mere om publikationerne Tilmeld dig her

Modtag de seneste nyheder direkte i din indbakke

Er kunde i Spar Nord kan du få flere forskellige publikationer leveret direkte i din indbakke. Læs mere om de forskellige publikationstyper her.

 • Aktivallokering

  Investeringsstrategi

  Beskriver Spar Nords forventninger til den overordnede udvikling på aktie- og obligationsmarkederne samt Spar Nords anbefalede aktivallokering.

  Udkommer minimum en gang i kvartalet.

 • Makroøkonomi

  Ugescenario 

  Behandler aktuelle økonomiske og finansielle problemstillinger. Ugescenario indeholder endvidere en oversigt over de vigtigste nøgletal/begivenheder i den kommende uge og en dybere analyse af de tre nøgletal, der forventes at få størst markedseffekt. Endvidere findes Spar Nords forventninger til dansk og international økonomi samt forventninger til valuta- og rentemarkedet – herunder realkreditmarkedet og boligfinansiering.

  Udkommer hver fredag.

 • Aktier

  Spar Nord Top Picks

  Købsanbefalinger på enkeltaktier, men skal ikke betragtes som en porteføljesammensætning. Målet er at skabe et positivt afkast uanset hvordan aktiemarkedet udvikler sig. Tidshorisonten for anbefalingerne er 0-12 måneder, og geografisk er hovedparten af anbefalingerne fra Norden og Tyskland. Ved åbning og lukning af et top pick udsendes en skriftlig anbefaling. Desuden følges der løbende op på de enkelte top picks i en ugekommentar.

   

  Lange Danske Aktiefavoritter

  Danske aktier udvalgt ud fra en samlet risikovurdering, og kan således bruges som et udgangspunkt for en porteføljesammensætning. De enkelte anbefalinger er inddelt i to kategorier med forskellige vægte, hvor vi blandt andet tager hensyn til selskabernes størrelse samt ikke mindst tiltroen til de enkelte anbefalinger. I udgangspunktet er investeringshorisonten minimum 12 måneder. Lange danske aktiefavoritter opdateres som udgangspunkt en gang om måneden.

   

  Spar Nord Fokusportefølje

  En pendant til Lange Danske Aktiefavoritter med det geografiske aktieunivers som den eneste forskel. Aktieudvælgelsen tager således udgangspunkt i fem lande - Danmark, Norge, Sverige, Finland og Tyskland. Baggrunden er risikostyring ved spredning på forskellige sektorer. Jo flere sektorer desto bedre er muligheden for optimering af afkastet i forhold til risikoen. Spar Nords Fokusportefølje opdateres som udgangspunkt en gang om måneden.

 • Virksomhedsobligationer

  Kredithjørnet

  Omhandler det europæiske marked for virksomhedsobligationer. Publikationen indeholder diverse oversigter med udvalgte virksomhedsobligationer, nøgletal, kommentarer på væsentlige forhold og meget andet.

  Udkommer en gang om måneden.

Tilmeld Spar Nords publikationer

Spar Nord udarbejder en række interessante publikationer vedrørende de finansielle markeder og den globale økonomi. Er du kunde i Spar Nord kan du få publikationerne leveret direkte i din indbakke ved at tilmelde dig vores nyhedsbreve via nedenstående link.

Tilmeld dig her

Brug for rådgivning?

Har du brug for et godt råd eller en hjælpende hånd? Så kontakt os.

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes