Stjerneinvest

Stjerneinvest tilbyder dig muligheden for investering af frie midler og midler i selskaber med virksomhedsskatteordning. Investeringerne sker via udvalgte investeringsforeninger. Målet er at sikre dig størst muligt afkast i forhold til din risikoprofil og investeringsstrategi indenfor en.

Læs mere

Stjerneinvest Fri

Hvis din opsparing skal tjene penge, må den arbejde aktivt. Det gør den eksempelvis, når den er investeret i aktier og obligationer i områder og sektorer, hvor der er vækst. En simpel måde at komme i gang på er Stjerneinvest Fri. Det er en investeringsform, hvor du lader vores eksperter investere din opsparing i aktier og obligationer i forskellige brancher verden over.

 • Nøgleordet er "fri"

  Stjerneinvest Fri har en række fordele, du ikke finder på en almindelig højrente- eller opsparingskonto. Du kan indsætte så meget og så ofte, du vil, og du kan hæve fra måned til måned i portioner á 10.000 kroner. Du er ligeledes fri til at skifte risikoprofil og investeringsstrategi fra måned til måned. Det betyder, at du kan tage penge ud, hvis du for eksempel skal købe en ny bil eller et nyt køkken.

  Investering indebærer altid en risiko, og du må ikke investere uden at gøre op, hvad du kan tåle at tabe og hvor stor en risiko, du er villig til at løbe. Derfor gennemgår du en såkaldt MiFID-test, inden du investerer i Stjerneinvest Fri. Testen fastsætter din risikoprofil og investeringsstrategi og giver dig mulighed for at træffe en sund beslutning. Testen er obligatorisk, før du investerer.

 • De fire profiler

  Stjerneinvest Fri investerer dine penge i én af fire profiler, der hver har sin egen risikoprofil. Her er et overblik over profilernes risiko og investeringsrammer. Du vælger din investeringsstrategi i samarbejde med din rådgiver efter MiFID-testen.

  1. Profil 1 (80 % aktier og 20 % obligationer): Den realiserer de største gevinster, men også de største tab. Den anbefales til dig, der kan tåle at tabe og har en lang investeringshorisont.
  2. Profil 2 (60 % aktier og 40 % obligationer): Den anbefales til dig, der ønsker en offensiv investering, men ikke har hele livet til at hente et eventuelt tab.
  3. Profil 3 (35 % aktier og 65 % obligationer): Den er til dig, der ønsker små og overkommelige risici.
  4. Profil 4 (10 % aktier og 90 % obligationer): Den henvender sig primært til dig, der har en lav risikoprofi.
 • Læs mere

Stjerneinvest Akk

Når du er erhvervsdrivende, er det ikke kun dig, men også din opsparing, der skal tjene penge. En simpel måde at komme i gang på er Stjerneinvest Akk. Det er en investeringsform, hvor du lader vores eksperter investere virksomhedens opsparing i aktier og obligationer i forskellige brancher verden over.

 • Nøgleordet er "frihed"

  Stjerneinvest Akk har en række fordele, du ikke finder på en almindelig højrente- eller opsparingskonto. Du kan indsætte så meget og så ofte, du vil, og du kan hæve fra måned til måned i portioner á 10.000 kroner. Det betyder, at du kan tage penge ud, hvis du for eksempel skal have en ny varevogn eller ny produktionsmaskine til din virksomhed.

  Investering indebærer altid en risiko, og du bør ikke investere uden at gøre op, hvad du kan tåle at tabe og hvor stor en risiko, du er villig til at løbe. Derfor gennemgår du en såkaldt MiFID-test, inden du investerer i Stjerneinvest Akk. Testen blotlægger din risikoprofil og investeringsstrategi og giver dig mulighed for at træffe en sund beslutning. Testen er obligatorisk, før du investerer.

 • De fire profiler

  Stjerneinvest Akk investerer dine penge i én af fire profiler, der hver har sin egen risikoprofil. Her er et overblik over profilernes risiko og investeringsrammer. Du vælger din investeringsstrategi i samarbejde med din rådgiver efter MiFID-testen.

  1. Profil 1 (80 % aktier og 20 % obligationer): Den realiserer de største gevinster, men også de største tab. Den anbefales til dig, der kan tåle at tabe og har en lang investeringshorisont.
  2. Profil 2 (60 % aktier og 40 % obligationer): Den anbefales til dig, der ønsker en offensiv investering, men ikke har hele livet til at hente et eventuelt tab.
  3. Profil 3 (35 % aktier og 65 % obligationer): Den er til dig, der ønsker små og overkommelige risici.
  4. Profil 4 (10 % aktier og 90 % obligationer): Den henvender sig primært til dig, der har en lav risikoprofil.
 • Læs mere

  Yderligere informationer

  Priser og vilkår

Stjerneinvest Forvaltningsmidler

Hvis din opsparing skal tjene penge, må den arbejde aktivt. Det gør den eksempelvis, når den er investeret i aktier og obligationer i områder og sektorer, hvor der er vækst. En simpel måde at komme i gang på er Stjerneinvest Forvaltningsmidler. Det er en investeringsform, hvor du lader vores eksperter investere din opsparing i aktier og obligationer i forskellige brancher verden over.

 • Nøgleordet er "frihed"

  Stjerneinvest Forvaltningsmidler har en række fordele, du ikke finder på en almindelig højrente- eller opsparingskonto. Du kan indsætte så meget og så ofte, du vil, og du kan hæve ifølge reglerne for midler under forvaltning.

  Investering indebærer altid en risiko, og du må ikke investere uden at gøre op, hvad du kan tåle at tabe og hvor stor en risiko, du er villig til at løbe. Forvaltningsmidler bliver investeret i tråd med de særlige regler for anbringelse af umyndiges midler.

 • Risikoprofil

  Stjerneinvest Forvaltningsmidler investerer dine penge i en lav risikoprofil. Profilen indeholder som udgangspunkt 10 % aktier og 90 % obligationer. Der investeres ud fra forventning om beskedne kursudsving. Det har høj prioritet, at afkastet er stabilt.

 • Læs mere

Vejrudsigter for global økonomi og de finansielle markeder

Spar Nord udarbejder en række interessante publikationer vedrørende de finansielle markeder og den globale økonomi. Er du kunde i Spar Nord kan du få publikationerne leveret direkte i din indbakke ved at tilmelde dig vores nyhedsbreve via nedenstående link.

Tilmeld dig her

Brug for rådgivning?

Har du brug for et godt råd eller en hjælpende hånd? Så kontakt os.

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes