Individuelle fuldmagtsaftaler

En individuel fuldmagtsaftale er for dig, der ønsker en skræddersyet løsning til pleje af dine investeringer, uden at du selv er involveret i investeringsbeslutningerne. Derved kan du i ro og mag koncentrere dig om, hvad der optager dig, mens din formue bliver forvaltet af bankens professionelle investeringsteam med afsæt i dine ønsker til afkast og risici.

Læs mere

Få rådgivning af førende specialister

En individuel fuldmagtsaftale I Spar Nord er for den formuende kunde, som stiller høje krav til gennemsigtighed i investeringsstrategien og omkostningsstrukturen samt lægger vægt på tæt opfølgning af de opnåede resultater.

Spar Nord Kapitalforvaltning stiller sit team af porteføljemanagere, strateger og økonomer til rådighed for dig og din formue med henblik på at skabe det bedst mulige afkast med lavest mulig risiko indenfor de fælles fastlagte investeringsrammer.

Kontakt os, hvis du vil vide mere

Vejrudsigter for global økonomi og de finansielle markeder

Spar Nord udarbejder en række interessante publikationer vedrørende de finansielle markeder og den globale økonomi. Er du kunde i Spar Nord kan du få publikationerne leveret direkte i din indbakke ved at tilmelde dig vores nyhedsbreve via nedenstående link.

Tilmeld dig her

Brug for rådgivning?

Har du brug for et godt råd eller en hjælpende hånd? Så kontakt os.

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes