Ejendomsadministration

Hos Spar Nord Ejendomsadministration administrerer vi flere end 400 ejendomme fordelt over hele Danmark. Som en af landets mest erfarne ejendomsadministratorer er det hverdag for os at rådgive og administrere andelsboligforeninger, ejerforeninger eller udlejningsejendomme.

Ejer- og andelsboligforening

Investor

Sådan arbejder vi

Uanset, om du har behov for administration af en ejerforening, andelsboligforening eller en udlejningsejendom, har vi en mangeårig tradition for at levere netop den hjælp, som skaber værdi i din situation. Hverken mere eller mindre. Vi anerkender nemlig, at alle administrationsbehov er forskellige, og det skal vi matche, så vores samarbejde bliver så effektivt og værdiskabende som muligt.

Kendetegnende ved Spar Nord Ejendomsadministration er desuden, at du altid får tilknyttet en personlig og lettilgængelig rådgiver, der engagerer sig i din ejendom og beredvilligt stiller op til at drøfte problemstillinger eller muligheder for at optimere administrationen.

Ejer- og andelsboligforening

Flere end 350 ejer- og andelsboligforeninger over hele landet har valgt Spar Nord Ejendomsadministration som samarbejdspartner. Vi anerkender, at alle foreninger er forskellige – og derfor kun tilkøber de nødvendige services.

Vores full-service koncept indebærer blandt andet:

Regnskab
Budget
Generalforsamling
Vand- og varmeregnskaber
Forsikringssager
Varsling af boligafgift, fællesudgifter m.v.
Vedligeholdelsesplan
Byggeteknisk rådgivning
Digital ejendomskommunikation

Book et møde

Investor

Vi oplever, at vores kunder sætter stor pris på vores høje faglige niveau og ikke mindst, at du som kunde har let adgang til rådgivning og sparring via din personlige rådgiver.

Vi hjælper blandt andet med:

Lejerhenvendelser
Viceværtsservice
Udarbejdelse af lejekontrakter
Elektronisk ind/fraflyttersyn
Daglig bogføring
Vand- og varmeregnskaber
Forsikringssager
Vedligeholdelsesplan
Byggeteknisk rådgivning
Digital ejendomskommunikation

Book et møde

Book et møde

Spar Nord Ejendomsadministration er i dag en af landets største ejendomsadministratorer, og vi er ret overbeviste om, at vi også er det oplagte valg i dit tilfælde. Vi deltager gerne i et møde om, hvordan vi kan hjælpe dig med ejendomsadministration. Som tak kvitterer vi med en gave for at vi må komme med vores friske øjne på jeres løsning eller ejendomsprojekt.

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes

"Det giver en tryghed at have en administrator, som har et godt kendskab til foreningen og foreningens økonomi” 
Peter Friis Jeppesen, E/F Kridthusene

"Der skal være styr på lejerne, genudlejningen og på omkostningerne – og det har Spar Nord Ejendomsadministration. Lokalkendskabet, en kyndig betjening af vores lejere, samspil med viceværten og med AP Pension er de vigtigste faktorer for os i valget af Spar Nord”  
Helle Haugsted, AP Pension

"Det er meget vigtigt for os, at foreningens regnskab og dokumenter er i orden. Vi er yderst tilfredse med Spar Nord Ejendomsadministration og vores kontaktperson yder altid en god service."
Gert Pedersen, A/B Parkbebyggelsen

Kontakt Spar Nord Ejendomsadministration

Du finder Spar Nord Ejendomsadministration over hele landet. Kortet viser, hvor vi er repræsenteret. Kontakt hovedkontoret på telefonnummeret nedenfor - så guider vi dig til nærmeste kontor.

96 16 18 80

ejendomme@sparnord.dk


Spar Nord Ejendomsadministration
Østre Havnepromenade 26
9000 Aalborg

Telefon åbningstider:

Mandag-torsdag kl. 12.00-16.00
Fredag kl. 12.00-14.00