Sparnord.dk bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.   Luk   |   Læs mere.

Luk 
96344000
 

En bank, der er tættere på i hverdagen

Brug for en ny erhvervsbank?

Store succeser starter med at være små. Derfor har vi organiseret os, så vi kan spille en aktiv rolle lige dér, hvor det nye sker: I din virksomhed. Derfor sidder erhvervsrådgiverne også lige der, hvor du skal bruge dem: I din lokale bank.

Ny bank

Hos os handler det om dig

Som kunde hos os mærker du, at vi følger med i, hvad der sker på dine markeder og hos dine konkurrenter. Vi anstrenger os for at forstå din dagligdag og din branche, så vi kan hjælpe dig hurtigere og bedre. 

Når du har brug for specialiseret rådgivning, henter vi de kompetencer ind, som opgaven kræver. Det kan for eksempel være afdækning af rente- og valutarisiko, rådgivning om udlandshandel eller avanceret cash management.

Hurtige beslutninger

Du og dine medarbejdere har andet at lave end at tale med os, så Spar Nords sagsbehandling er så kort som muligt og involverer meget få personer. Det giver hurtigere beslutninger og større frihed for dig og for os.

Vi arbejder for at skaffe dig finansiel arbejdsro, så du både kan tænke langsigtet og reagere hurtigt i dit marked. Det betyder, at vi lærer dig at kende, at vi tror på din forretning, og at vi giver dig besked i en fart, når du har brug for en afgørelse.

Stor handels- og udlandsafdeling

Når vores du handler med udlandet, trækker du på service og ekspertise fra vores 60 specialister i Handels- og Udlandsområdet. De rådgiver om valuta, værdipapirer, likviditetsstyring og afdækning af risici. De håndterer alle forespørgsler, bankgarantier og remburser, så små ændringer i kurser og renter ikke bliver til store ændringer i din konkurrenceevne. 

Succesfulde ledere vil have banken tættere på

Spar Nords erhvervskunder får rådgivning når og hvor, det passer dem. De betjenes af faste lokale erhvervsrådgivere, der er inde i sagerne og kompetente til at tage beslutningerne hurtigt og effektivt.  Mød seks topledere, der har valgt en erhvervsbank, der går tættere på:

 

 • DEKO A/S

  Krisen var en gave for DEKO A/S. Hør, hvordan Peter Krogh vendte en virksomhed under pres.

 • DBB Jack-Up Services A/S

  Hvordan styrer man en virksomhed, der er 100 % afhængig af vejret? Hør en succesfuld skibsreders bud.

 • pierre.dk Autolakering A/S

  Han var 19, da han startede som selvstændig autolakerer. I dag lakerer hans virksomhed 100.000 biler om året.

 • Karstensens Skibsværft

  Der er ikke meget udkant over skibsværftet i Skagen. Mød en tredjegenerations skibsbygger med succes.

 • Tomex Group

  Hvem spiser andefødder, og hvad er prisen på grisen? Det ved de hos Tomex, hvor de både har det sjovt og skaber tonstunge resultater.

 • Povl B. Eskildsen

  Povl B. Eskildsen tegner eksklusive udemøbler til ambassader, luksushoteller og smukke hjem. Se historien om et møbel.

Tal med en bank, der forstår dig

Hvis du har brug for en snak om dine planer, er Spar Nord klar til at hjælpe. Hos Spar Nord er de gode råd gratis, og vi hjælper gerne med at bringe dine planer et skridt videre.

Ring til os

Mandag til fredag

08:00 - 20:00

Lørdag og søndag

11:00 - 17:00

Skriv til os

Få svar på spørgsmål om banken, netbank, hjemmesiden mm. I øjeblikket kan vi svare på e-mails indenfor 24 timer

 Jeg er kunde i Spar Nord

Tak for din henvendelse

Vi har registreret følgende