Vores kollegaer i kundeservice står klar til at hjælpe dig

Mandag til fredag fra kl. 8.00 til 20.00. 
Lørdag og søndag fra kl. 10.00 til 16.00.

Status: Normal

+45 96 34 40 03

Skriv til os

Driftstatus

  Selvbetjening

  Vi har gjort det nemt at løse en masse ting selv. Kan du ikke finde en løsning der passer er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe

  Skriv til os, så hjælper vi dig

  Skal udfyldes
  Skal udfyldes
  Skal udfyldes
  Skal udfyldes
  Skal udfyldes
  Skal udfyldes

  Find dit svar blandt de oftest stillede spørgsmål

  Selvbetjening

  • Net-, mobil- eller tabletbank

   Brug for hjælp til din nye net-, mobil- eller tabletbank?
   Læs mere her

  • Spar Nord pengeautomater/ATM

   Spar Nord har mange pengeautomater fordelt i hele landet. Du kan se oversigten her.

  • Hjælp til Netbank

   Med Spar Nord Netbank kan du klare de fleste af dine daglige bankforretninger, når det passer dig. Her har vi samlet en række vejledninger til funktionaliteterne i din Netbank.

   Kontakt Kundeservice 96 34 40 03 hvis du endnu ikke har Netbank.

  • Hjælp til Mobil- eller Tabletbank

   Med Spar Nord Mobil- eller Tabletbank kan du klare de fleste af dine daglige bankforretninger, mens du er på farten.

   Du tilmelder dig Mobil- eller Tabletbank via din Netbank under Funktioner.

   Få hjælp til Mobil- eller Tabletbank her

  • Hjælp til MobilePay

   Har du problemer med MobilePay, sidder supporten klar til at hjælpe dig.

   Læs mere her.

  • Hjælp til NemID

   Har du brug for nyt NemID Nøglekort, kan Kundeservice være behjælpelig med en bestilling. Kontakt os på telefon: 96 34 40 03.

   Læs mere om NemID her.

  • Hjælp til e-Boks
  • Hjælp til SubHub

   SubHub er en tjeneste, der giver dig et overblik over dine abonnementer.

   Læs mere om SubHub her.

  Betalingskort

  • Hvordan spærrer jeg mit kort?

   Det er vigtigt, at du spærrer dit kort så hurtigt som muligt, hvis kortet er bortkommet eller du har formodning om, at oplysningerne på det bliver misbrugt.

   Du kan spærre dit kort via menupunktet "Kort" i både Mobilbank og Netbank. Alternativt kan du ringe til Spar Nord Kundeservice på 96 34 40 03.

   Uden for vores åbningstid skal du ringe til Nets: 

   • Dankort & Visa/Dankort: 44 89 29 29.
   • Mastercard: 44 89 27 50.

   Ringer du til Spar Nord Kundeservice eller Nets fra udlandet så husk, at du skal sætte 0045 foran telefonnummeret.

  • Hvordan gør jeg indsigelse, når mit kort er blevet misbrugt?

   Opdager du, at oplysningerne på dit kort er blevet misbrugt, eller har du ikke modtaget en vare eller ydelse, som du har købt med kortet, skal du lave en såkaldt "indsigelse".

   Når vi har modtaget din indsigelse, går vi i gang med at undersøge, om der er tale om en fejl eller misbrug af dine kortoplysninger. Vi har lavet en guide til dig på www.sparnord.dk/indsigelse, der hjælper dig i gang.

  • Mit kort virker ikke – hvad gør jeg?

   Der kan være flere grunde til, at dit kort ikke virker:

   • Ofte er dit kort blevet spærret fordi, du har tastet din pinkode forkert 3 gange i træk. Du får hjælp til at åbne dit kort igen ved at kontakte Spar Nord Kundeservice på 96 34 40 03.
   • En anden mulighed er, at kortet er udløbet. Hvis det er tilfældet skulle du meget gerne allerede have modtaget et nyt kort med posten. Måske du har glemt at aktivere dit nye kort? Du kan aktivere dit kort i din net- og mobilbank.
   • Kortet kan også blive spærret, hvis der er mistanke om, at det bliver misbrugt af en anden end dig. Når Spar Nord får mistanke om misbrug forsøger vi at kontakte dig via sms, mail og besked i Netbank. 
   • En sidste mulighed er, at du har overskredet kortets hæve- eller forbrugsgrænse. Afhængigt af om dit kort er et Spar Nord Visa/Dankort, Spar Nord Mastercard Debit eller Spar Nord Mastercard, er der en grænse for, hvor meget du kan hæve i pengeautomater, og hvor meget du kan bruge på dit kort i døgnet og løbende 30 dage. Forsøg eventuelt med et mindre beløb eller vent et døgn med at betale, hvis du har mulighed for det. 
  • Hvordan bestiller jeg et nyt kort?

   Har du mistet dit kort, kan Spar Nord Kundeservice hjælpe dig med at udstede et nyt. Du kan også bestille kort via din Netbank under Bestil.

  • Hvornår modtager jeg mit nye kort?

   Vi bestræber os på at sende dit nye kort så hurtigt som muligt. Har du bestilt et Spar Nord Visa/Dankort, går der typisk 7 hverdage, før du modtager det. Mens leveringstiden på et Spar Nord MasterCard Debit eller et Spar Nord MasterCard typisk er 14 hverdage.

   Hvis du bestiller ny kode til kortet, vil denne komme i et separat brev.

  • Hvordan får jeg samme pinkode til alle mine kort?

   Har du flere kort - eksempelvis et Spar Nord Visa/Dankort og et Spar Nord Mastercard - kan du få samme PIN-kode til dine kort, efterhånden som de alligevel skal udskiftes. Du bestemmer selv hvilken PIN-kode, af dem du har i forvejen, der skal gælde for alle dine kort efterhånden som de udskiftes. 

   Du kan bestille samme PIN-kode til dine kort ved at kontakte Spar Nord Kundeservice på 96 34 40 03 eller skrive en besked til din rådgiver via din netbank under menupunktet Beskeder. Ønsker du hurtigst muligt at få samme kode til dine kort, kan Kundeservice hjælpe dig mod et gebyr på 200 kr. pr. kort.

  • Mit kort udløber snart – hvad skal jeg gøre?

   Ingen panik! Vi sender dig automatisk et nyt kort i god tid inden dit nuværende kort udløber. Er du i tvivl, om du kan nå at modtage dit nye kort, så ring endelig til Spar Nord Kundeservice på 96 34 40 03.

  • Hvad gør jeg, når jeg får mit nye kort?

   Når du modtager dit nye betalingskort, skal du være opmærksom på, at det kan være nødvendigt at rette kortoplysningerne i forskellige sammenhænge.

   Eks. hvis du har abonnement ved streamingtjenester, betaler din telefonregning via dit kort, hvis du har en Google Play konto eller Apple ID konto, har gemt dine kortoplysninger i Spar Nord Wallet, automatisk optankning på Rejsekort eller anvender MobilePay.

  Andet

  • Hvor finder jeg Spar Nords afdelinger?

   Vi har afdelinger over hele landet og har samlet dem på et kort, så du hurtigt kan se, hvor den nærmeste afdeling ligger.

   Se en oversigt over vores afdelinger her