Vi er her stadig – blot mere digitale

I Spar Nord vil du opleve, at vi er lidt mere digitale end vi plejer. Vores afdelinger er lukket frem til 15. marts, men vi sidder selvfølgelig stadig klar til at hjælpe dig med personlig rådgivning via online møder, telefon, e-mail og beskeder i netbank. Fysiske møder afholdes kun efter aftale.

Læs mere her

Vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger

Af hensyn til vores kunders og medarbejderes sundhed har vi valgt at lukke dørene frem til 15. marts og for at minimere smittespredningen arbejder halvdelen af vores medarbejdere hjemmefra. Men uanset hvor vi arbejder fra, sidder vi selvfølgelig stadig klar til at hjælpe dig, men i den næste tid bliver det i stedet via telefon, e-mail, videomøder eller beskeder i netbank. Fysiske møder afholder vi kun efter aftale.

Skal du til møde i banken beder vi dig udvise hensyn ved at overholde anbefalingerne om god håndhygiejne, fysisk afstand, host og nys i ærmet samt aflyse mødet, hvis du udviser tegn på sygdom. På den måde kan vi sammen være med til at sikre hinanden bedst muligt.

 

Ønsker du at vide mere?

Da situationen hele tiden udvikler sig, opfordrer vi til, at du løbende holder dig opdateret på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Se myndighedernes seneste anbefalinger her →

Brug for rådgivning?

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes