Vi har åbnet dørene igen

Vi kan nu endelig slå dørene op i alle vores lokale banker igen (undtagen Spar Nord Holbæk). Selvom vi alle er blevet bedre til at agere digitalt, så er det alligevel dejligt, at vi igen kan se hinanden i øjnene, når de store beslutninger skal træffes.

Husk, at du stadig kan møde os online, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig med personlig rådgivning via online møder, telefon, e-mail og beskeder i netbank.

Vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger

Baseret på Sundhedsstyrelsens seneste anbefalinger og den gradvise genåbning har vi besluttet at åbne dørene i flere af vores lokale afdelinger. For at minimere smittespredningen arbejder halvdelen af vores medarbejdere dog stadigvæk hjemmefra, ligesom vi har en begrænsning på, hvor mange kunder der må være i kundearealet.

Skal du til møde i banken, beder vi dig udvise hensyn ved at overholde anbefalingerne om god håndhygiejne, fysisk afstand, host og nys i ærmet samt aflyse mødet, hvis du udviser tegn på sygdom. På den måde kan vi sammen være med til at sikre hinanden bedst muligt.

 

Ønsker du at vide mere?

Da situationen hele tiden udvikler sig, opfordrer vi til, at du løbende holder dig opdateret på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Se myndighedernes seneste anbefalinger her →

Brug for rådgivning?

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes