Sådan forholder vi os til coronavirus

I Spar Nord er vi meget optagede af den aktuelle situation omkring coronavirus, og hvordan vi i fællesskab kan forebygge smitten. Af hensyn til vores kunders og medarbejderes sundhed har vi derfor valgt at følge myndighedernes anbefalinger om at undgå fysisk kontakt. Vi sidder selvfølgelig stadig klar til at hjælpe dig – det bliver bare mere digitalt end sædvanligt.

Læs mere her

Vi er her stadig – blot mere digitale

Vi er stadig en personlig bank, men i den næste tid vil du opleve, at vi er lidt mere digitale, end vi plejer. For at minimere smittespredningen har vi valgt at lukke vores afdelinger for fysiske møder og lade nogle medarbejdere arbejde hjemme.

For dig som kunde betyder det, at der fra mandag den 16. marts ikke vil være mulighed for fysisk fremmøde i vores banker, og vi holder heller ingen fysiske møder. Vi sidder selvfølgelig stadig klar til at hjælpe dig med god rådgivning og praktiske løsninger, men i den næste tid bliver det i stedet via telefon, mail, videomøder eller beskeder i netbank.

Har du brug for at hæve kontanter?

Du har stadig mulighed for at hæve kontanter i alle vores pengeautomater. Ønsker du at benytte vores indendørs pengeautomater, bedes du banke på døren, hvorefter du vil blive lukket ind af en medarbejder. For de kunder, der benytter vores foyer-automater, anbefaler vi at gå ind én ad gangen.

Har du tænkt over, at …

… kontanter, der går fra hånd til hånd, potentielt kan videreføre smitte med coronavirus? Derfor anbefaler vi så vidt muligt at betale kontaktløst med kort, mobil eller smartwatch.

Skal du på ferie eller anden rejse?

Har du planlagt en udlandsrejse inden for den nærmeste fremtid, anbefaler vi dig at tjekke med dit forsikringsselskab, hvordan du er stillet i forhold til rejseforsikring. Vi opfordrer til, at du kontakter dit forsikringsselskab for at få den nødvendige information og rådgivning i forhold til lige netop din situation.

Har du en rejseforsikring tilknyttet dit kreditkort eller via din indboforsikring i Spar Nord, har vi også samlet en række nyttige informationer om, hvordan du er stillet – læs dem her.

Kontaktinfo

Privatsikring
Har du en indbo- og/eller rejseforsikring hos Privatsikring, kan du rette henvendelse på tlf. 70 11 17 07 eller læse mere om, hvordan du er dækket her.

Mastercard
Har du en rejseforsikring gennem dit Spar Nord Mastercard, kan du rette henvendelse på tlf. 70 13 13 34 eller læse mere om, hvordan du er dækket her.

 

Ønsker du at vide mere?

Da situationen hele tiden udvikler sig, opfordrer vi til, at du løbende holder dig opdateret på Sundhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du blive opdateret på myndighedernes seneste anbefalinger.

Brug for rådgivning?

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes