Spar Nord er igen åben

Vores afdelinger i hele landet er igen åbne for rådgivning og service som normalt. Vi lover at holde god afstand og hygiejne – og vi glæder os til at se dig. Vi sidder selvfølgelig også klar til at hjælpe dig via net- og mobilbank samt over telefon.

Læs mere her

Velkommen til Spar Nord

Vi glæder os over at kunne byde dig velkommen inden for i vores lokale afdelinger over hele landet, der igen er åbne for rådgivning og service som normalt. Vi sidder selvfølgelig også klar til at hjælpe dig med god rådgivning og praktiske løsninger via telefon, mail eller beskeder i net- og mobilbank.

Af hensyn til dig og vores medarbejdere, vil vi fortsat undgå fysisk kontakt, ligesom vi løbende rengør omgivelserne i afdelingen, så du til enhver tid kan føle dig tryg ved at møde op i vores afdelinger. Samtidig beder vi dig udvise hensyn ved at overholde anbefalingerne om god håndhygiejne, fysisk afstand, host og nys i ærmet samt  aflyse mødet, hvis du udviser tegn på sygdom. På den måde kan vi sammen være med til at sikre hinanden bedst muligt.

Skal du på ferie eller anden rejse?

Har du planlagt en udlandsrejse inden for den nærmeste fremtid, anbefaler vi dig at tjekke med dit forsikringsselskab, hvordan du er stillet i forhold til rejseforsikring. Vi opfordrer til, at du kontakter dit forsikringsselskab for at få den nødvendige information og rådgivning i forhold til lige netop din situation.

Har du en rejseforsikring tilknyttet dit kreditkort eller via din indboforsikring i Spar Nord, har vi også samlet en række nyttige informationer om, hvordan du er stillet – læs dem her.

Kontaktinfo

Privatsikring
Har du en indbo- og/eller rejseforsikring hos Privatsikring, kan du rette henvendelse på tlf. 70 11 17 07 eller læse mere om, hvordan du er dækket her.

Mastercard
Har du en rejseforsikring gennem dit Spar Nord Mastercard, kan du rette henvendelse på tlf. 70 13 13 34 eller læse mere om, hvordan du er dækket her.

 

Ønsker du at vide mere?

Da situationen hele tiden udvikler sig, opfordrer vi til, at du løbende holder dig opdateret på Sundhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du blive opdateret på myndighedernes seneste anbefalinger.

Brug for rådgivning?

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes