Vi åbner dørene i alle afdelinger

Vi kan nu endelig slå dørene op i alle vores lokale banker igen. Selvom vi alle er blevet bedre til at agere digitalt, så er det alligevel dejligt, at vi igen kan se hinanden i øjnene, når de store beslutninger skal træffes.

Husk, at du stadig kan møde os online, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig med personlig rådgivning via online møder, telefon, e-mail og beskeder i netbank.

Sammen passer vi på hinanden

Baseret på Sundhedsstyrelsens seneste anbefalinger, den gradvise genåbning og det generelt faldende smittetryk har vi besluttet at åbne dørene i alle vores lokale afdelinger med 100 % bemanding. For at minimere smittespredningen har vi en begrænsning på, hvor mange kunder der må være i kundearealet, ligesom vores medarbejderne opfordres på det kraftigste til at lade sig teste to gange ugentligt.

Skal du til møde i banken, beder vi dig udvise hensyn ved at overholde anbefalingerne om god håndhygiejne, fysisk afstand, host og nys i ærmet samt aflyse mødet, hvis du udviser tegn på sygdom. På den måde kan vi sammen være med til at sikre hinanden bedst muligt.

Vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger

Ønsker du at vide mere?

Da situationen hele tiden udvikler sig, opfordrer vi til, at du løbende holder dig opdateret på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Se myndighedernes seneste anbefalinger her →

Brug for rådgivning?

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes