Gå til hovedindhold
1. juli 2021
Svendborg

Spar Nord Svendborg præsenterer Høje Bøge Open Air

Når Høje Bøge Open Air løber af stablen lørdag den 3. juli med navne som Scarlet Pleasure og Jung, bliver det med Spar Nord som hovedsponsor for anden gang i træk.

3585 Svendborg · Nyhedsrum 1470X830px · Sponsor · Høje Bøge Open Air

Kolde fadøl, sommerstemning og god musik i lange baner. Det er, hvad det sydfynske publikum kan se frem til, når Høje Bøge Open Air fyrer op under kedlerne lørdag den 3. juli på Høje Bøge Stadion i Svendborg.

Spar Nord er hovedsponsor for anden gang i træk, og det er der ifølge direktør i Spar Nord Svendborg Ulrik Feveile en god grund til:

- Vi er byens lokale bank. Det er derfor naturligt for os at støtte op om og involvere os i lokale arrangementer. Vi er samtidig glade for at kunne støtte arrangementer, som er med til at give økonomi til Svendborg forenede Boldklubber, der er arrangør af Høje Bøge Open Air, fortæller han.

Høje Bøge Open Air har været en fast del af sommerens arrangementer på Sydfyn i mere end 20 år. Men en koncert af standardtypen bliver det ikke tale om i år, hvor publikum skal opdeles i sektioner for at kunne overholde de gældende retningslinjer.

Det fulde musikprogram er offentliggjort og kunsterne tæller Scarlet Pleasure, Poul Krebs, Jung og Ude af kontrol.