Gå til hovedindhold

Ny kunderådgiver i Spar Nord Frederikshavn

Spar Nord Frederikshavn har forstærket holdet med Anders Kjær (47 år) som kunderådgiver, der kommer med 26 års erfaring fra bankverdenen. Han tiltræder 1. december 2022 for at yde kompetent rådgivning af bankens privatkunder.

5449 Frederikshavn · Nyhedsrummet · Ny Rådgiver

Spar Nord Frederikshavn byder velkommen til Anders Kjær, der tiltræder stillingen som ny kunderådgiver.

Anders er et velkendt ansigt i området, da han har været 26 år i Arbejdernes Landsbank, heraf 17 år i afdelingen i Frederikshavn, som både souschef og privat kunderådgiver. Fremover vil han også være optaget af at hjælpe privatkunder med alt omkring privatøkonomi, budget, pension og finansiering.

- Jeg glæder mig meget til at blive en del af et stærkt og velfungerende team, hvor alsidige løsninger for kunderne er i højsædet. Samtidig ser jeg frem til at arbejde i en personlig bank, hvor der er god tid til den enkelte kunde, og ligeledes vil jeg glæde mig til at byde nye kunder velkommen og få skabt gode relationer, fortæller Anders.

Bopælen er tæt på Costa del Frederikshavn, måske bedre kendt som Palmestranden, hvor han nyder familielivet sammen med sin kone Lise og deres to døtre Sarah på 17 år og Julie på 15 år. I fritiden griber han gerne chancen for at træne samt at dyste i padeltennis eller badminton.

Anders er klar til at tage godt imod flere privatkunder i lokalområdet. Du kan kontakte ham på mail ank@sparnord.dk eller tlf. 96200715.

Publiceret d.
2. december 2022