Gå til hovedindhold

Erfaren rådgiver klar til at hjælpe erhvervslivet

4746 Frederikshavn · Nyhedsrummmet · Erhverv Ny Rådgiver2

Det er en stærk tilføjelse til holdkortet i Spar Nord Frederikshavn, når Ole Andersen i dag har første dag som erhvervsrådgiver.

Med sine 35 års erfaring med erhvervskunder og indgående kendskab til det lokale erhvervsliv er det en stærk kapacitet, som erhvervskunder i Spar Nord Frederikshavn fremover får glæde af. Ole Andersen glæder sig til at bringe den store erfaring i spil.

- Udover at have arbejdet med erhvervskunder i hovedparten af min 40 år i finanssektoren, har jeg boet i Frederikshavn i mere end 50 år, så jeg har et indgående kendskab til erhvervslivet i lokalområdet. Jeg glæder mig til at rådgive og sparre med erhvervskunderne og gøre mit til at styrke erhvervslivet i Frederikshavn, Sæby og Skagen, siger Ole Andersen, der bortset fra en periode hos Nordjyske Bank har arbejdet i Spar Nord siden 1981 – blandt andet i Frederikshavn, Århus, København og Odense.

- Det motiverer mig at følge virksomhedernes rejse fra tæt hold og bidrage med den rådgivning, som de har brug for og derigennem hjælpe dem med at udvikle sig yderligere. Det tror jeg på, der er rig mulighed for i en stor bank som Spar Nord, tilføjer han.

Ole Andersen er et kendt ansigt i Frederikshavn, hvor han også bor med sin kone. Sammen har de to børn. I sin fritid holder han af at gå til sportsbegivenheder og musikarrangementer.

Ole Andersen har første arbejdsdag som erhvervsrådgiver i Spar Nord Frederikshavn i dag. Han kan træffes på tlf: 25271385/96201760 eller ola@sparnord.dk

Publiceret d.
1. juni 2022