Gå til hovedindhold

Donation på 49.500 kr. til Foreningen Naturpassion

Spar Nord Fonden donerer 49.500 kroner til Foreningen Naturpassion. Donationen skal gå til et 8 ugers MBSR-kursus til de frivillige samt skaberteamet i foreningen, som efterfølgende vil sætte gang i faste meditationsaftener i naturen.

5561 Svendborg · Nyhedsrummet · Naturpassion

Med en donation på 49.500 kroner fra Spar Nord Fonden søger Foreningen Naturpassion at etablere et veldokumenteret 8 ugers MBSR (Mindfulnessbaseret Stress reduktion) kursus med fokus på meditation med naturen som ramme. Kurset er for de frivillige i foreningen, der efter kurset skal bruge læringen til at tilbyde berigende oplevelser på et sanseligt samt nærværende niveau for alle mænd og kvinder, der har lyst til at deltage i meditationsaftenerne.

- Vi er enormt glade for donationen fra Spar Nord Fonden, der skal hjælpe os med at sætte gang i faste naturmeditationsaftenener i foreningen. Vores frivillige ildsjæle vil dedikere sig til at stå for arrangementerne, samt enkelte fra skaberteamet der kan inddrage nogle af metoderne i Vildkvindeforløbet. Gennem vores naturmeditation vil vi sammenkoble meditationens kvaliteter med naturens nærvær, så deltagere kan opnå redskaber til at forbedre deres mentale trivsel, fortæller Zahrah Estel Norra Nøkleby, kontaktperson for Foreningen Naturpassion.

- Som bank i lokalområdet er vi meget glade for, i samarbejde med Spar Nord Fonden, at tilbyde økonomisk støtte til Foreningen Naturpassion. Foreningslivet har en stor rolle i lokalsamfundet, og denne forening bidrager med værdifulde tiltag, hvor fokus er på de lokale borgeres mentale velbefindende gennem meditation i naturen. Og dette er vi stolte over at støtte op om, fortæller Ulrik Feveile Nielsen, Direktør i Spar Nord Svendborg.

Foreningen Naturpassion er beliggende i 5700 Svendborg og har et mål om, at mange flere borgere kommer væk fra skærmen og ud i naturen. Foreningens budskab er, at naturen kan vise os vejen til den dybeste lykke, gøre os fri af stress, blive klogere på vores indre natur og påvirke vores værdier til valg af en sundere livspraksis.

Derudover fokuserer foreningen klimabevidst på, at vi skal give noget tilbage, da vi alt for længe har overforbrugt moder jord og sammen skal udforske glæden i at gå nye veje mod en mere bæredygtig livspraksis.

Publiceret d.
30. januar 2023